Тільки скажи (2019) всі серії

Мелодрама Тільки скажи (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
4 грудня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Тільки скажи (2019)»:

Нещодавно Риті довелося пережити зраду коханої людини. Звільнившись від болісного вантажу, жінка вирішує забути про минуле і почати жити заново. Тим більше є для кого. Її мама останнім часом більш і потрібен догляд і син-підліток потребує ще в материнській любові і ласки. Після зради чоловіка, героїня про чоловіків вирішила забути. Вона сильна і красива особа та здатна сама побудувати свою кар'єру.

Але коли зустрічає Антона, то її почуття знову загоряються іскрою. Хлопець є актором кіно, знявся в кілька вже серіалів. І хоча він уже зірка, що мають чимало прихильниць, веде він себе по-простому. Шоу-бізнес не завадив йому залишитися звичайною людиною. І коли у Рити тільки починається створюватися роман з артистом, як з'являється колишній чоловік. Він усвідомив свої помилки і хоче повернутися в сім'ю. З одного боку, Рита хоче, щоб у сина залишався батько завжди поруч, але з іншого .. Як же Антон?

Серіал Тільки скажи (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Тільки скажи (2019)» онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Тільки скажи (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Тільки скажи (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тільки скажи (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тільки скажи (2019)