Я теж його кохаю всі серії

Серіал мелодрама «Я теж його кохаю »:

Ася скромна молода дівчина, яка закохана в свого викладача. Вона приховувала в таємниці свою любов протягом кілька років, і тільки на випускному, коли отримала диплом, вирішила зізнатися у всьому своєму коханому Єгору. Але, несподівано з'являється її молодша сестра Аліна, яка веде з-під носа завидного нареченого. Нахабна і спрагла розкішного життя родичка, швидко звабити молодого і перспективного чоловіка. Вона закотила грандіозне весілля і запросила всіх друзів і знайомих, щоб всі запам'ятали їх урочиста подія. Тим часом, героїня фільму «Я теж його люблю» намагається забути коханого чоловіка. У самий розпал весілля трапляється біда: рятуючи життя молодої дружини, Єгор потрапляє під колеса автомобіля і виявляється в комі. Дружині швидко набридло доглядати за чоловіком, вона подає на розлучення і кидає напризволяще людину, якій зобов'язана життям. У важку хвилину, поруч з ним виявляється щира дівчина, яка ніколи не відвернеться від коханої людини ...

Серіал Я теж його кохаю 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Я теж його кохаю » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Я теж його кохаю 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Я теж його кохаю всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я теж його кохаю онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Я теж його кохаю (2019)