Полюби мене такою (2018) всі серії

Мелодрама Полюби мене такою (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
17 декабря 2018
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Полюби мене такою (2018)»:

Молода і красива дівчина Даша, оточена турботою заможного батька, який робить все можливе, заради її світлого майбутнього. Героїня фільму «Полюби меня такой» збирається вийти заміж за прекрасного молодого чоловіка, який є не тільки її нареченим, а й першим помічником тата. Наївна Даша з нетерпінням чекає урочистий захід і смакує радість щасливого сімейного життя.

Вона навіть не здогадується, що її коханий одружується на ній, заради грошей і впливового тестя. Несподівано трапляється біда, яка вирішує подальшу долю героїні. Під час автомобільної аварії Дарина отримує серйозну травму голови і втрачає пам'ять. У важку хвилину, поруч виявляється Олексій, який вирішує допомогти нещасній дівчині. Але, коли він дізнається, що втратив роботу через цієї пані, його благородні наміри різко змінюються ...[left][/left]

Серіал Полюби мене такою (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Полюби мене такою (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Полюби мене такою (2018) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Полюби мене такою (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Полюби мене такою (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Полюби мене такою (2018)