Дожити до кохання (2017) всі серії

Серіал мелодрама «Дожити до кохання (2017)»:

Молода і красива дівчина Ліза, росла без матері, її вихованням займався люблячий і турботливий батько. Папа займався не тільки улюбленою дочкою, але і керував власним бізнесом - невеликим готелем. В майбутньому, він збирається передати кермо влади своїй доньці, що б її сім'я жила в достатку і не знала труднощів.

Єлизавета закохана в прекрасного хлопця Андрія, з яким збирається провести, все своє життя. Молоді люди готуються до весілля, і з нетерпінням чекають урочистий захід. Але, на зміну радості і щастя приходить біда: батько нареченої потрапляє за ґрати за сфабрикованим звинуваченням, а його бізнес віджимає впливова Аріна Мельникова.

Героїня фільму «Дожити до любові» всіма силами намагається витягнути свого батька з в'язниці, і повернути сімейний готель. Але, змагатися з владної Мельникової їй виявляється не під силу. Тоді Ліза вирішує піти на хитрість. Щоб викрити свого ворога, вона розлучається з Андрієм і виходить заміж за сина Аріни, Олексія. Незабаром героїня дізнається, що мати Олексія зруйнувала його життя, розлучивши з коханою дівчиною. Він так само її ненавидить і мріє помститися. Об'єднавши свої зусилля, подружжя починає мстити.

Коли перемога виявляється зовсім поруч, і ворог майже переможений, Єлизавета дізнається шокуючу новину про свою свекруху. Таємницю яку вона дізналася, ретельно приховували протягом багатьох років ...

Серіал Дожити до кохання (2017) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Дожити до кохання (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Дожити до кохання (2017) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дожити до кохання (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дожити до кохання (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дожити до кохання (2017)