Мажор 3 (2018) всі серії

Мелодрама Мажор 3 (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
29 октября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал
Тривалість:
48 мин.

Серіал драма, криминал «Мажор 3 (2018)»:

Ігор Соколовський — син покійного бізнесмена, який всю свою молодість тринькав батьківські гроші. Мажор звик жити на широку ногу і ні в чому собі не відмовляти. Альо одного разу, його звичне життя круто змінюється. Завдяки підступної діяльності головного конкурента батька — Ігнатьєва, герой фільму «Мажор 3» стикається з численними труднощами і неприємностями. Його звільняють з ганьбою з органів, і відправляють до в язниці за сфабрикованим звинуваченням.

Відсидівши кілька років на зоні, Ігор сильно змінився, він став по-іншому дивитися на життя і оточуючих його людей. Після звільнення герой відновлюється посади і продовжує ловити злочинців, як в минулі часи. Альо, він не забуває про свого ворога, який причетний до загибелі батька і можливо матері. Соколовський вирішує мститися не виходячи за рамки закону, використовуючи особливу тактику, здатну знищити весь бізнес Ігнатьєва. Ігор все більше занурюється в небезпечну гру з найвпливовішим олігархом, і всіма силами намагається його подолати...

Серіал Мажор 3 (2018) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Мажор 3 (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Мажор 3 (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мажор 3 (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мажор 3 (2018)