Секрет майя всі серії

Мелодрама Секрет майя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
1 квітня 2018
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Секрет майя »:

Молода дівчина Наталя вийшла заміж за заможного бізнесмена Антона і виявилася в справжній казці. Люблячий чоловік оточив свою улюблену ласкою, турботою і увагою. Він забезпечив щасливе життя в просторому сімейному гніздечку і старався з усіх сил, щоб його красуня-дружина ніколи не сумувала. Але одного разу, прекрасна і безтурботне життя героїні фільму «Секрет Майя» круто змінюється. Олексій гине в автомобільній аварії. Наташа звинувачує себе в його смерті, адже напередодні трагедії між подружжям виникла сварка, якої можна було уникнути.

Батько Наташі намагається відвернути дочку від горя, і виконує її давню мрію. Він відкриває на своєму хімкомбінаті експериментальну лабораторію з виробництва парфумів. Тепер вона очолить улюблену справу і поступово повернеться до нормального життя. Зовсім випадково вона зустрічає свого давнього знайомого Ігоря, який працює інженером на батьківському заводі. У минулому, він був закоханий в героїню, але, вона вважала за краще свого покійного чоловіка. Незабаром вдова дізнається, що її чоловік приховував від неї правду про свій бізнес. Як виявилося там було не все гладко, а після вступу в спадщину, Наташа знайшла масу проблем і великих неприємностей. Єдина людина, яка вирішується допомогти жінці, виявляється відкинутий в минулому Ігор ...

Серіал Секрет майя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Секрет майя » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Секрет майя 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Секрет майя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Секрет майя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Секрет майя (2018)