Поранене серце всі серії

Мелодрама Поранене серце  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
18 сентября 2016 18 сентября 2016
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Поранене серце »:

Максим повірений - один з кращих столичних архітекторів, його проекти приносять величезний прибуток і неймовірний успіх. На особистому фронті у Максима теж все в порядку, він оточений ласкою і турботою своєї нареченої Тамари, з якої планує провести залишок свого життя. Але, трапляється непередбачене: в його рідній дереві вмирає перше кохання Максима - Лариса. Багато років тому вони були закохані, і мріяли про щасливу родину, але, поки Макс був в армії, Лариса вийшла заміж за іншого.

Відклавши всі справи, архітектор відправляється на похорон, щоб попрощатися з першим коханням. Зовсім випадково він дізнається, що у Лариси є доросла дочка, батьком якої він є. Герой фільму "Раненое серце" вирішує забрати дочку Женю, до себе в Москву. Женя виявилася - важким підлітком, з нею ніхто не зміг знайти спільної мови, ні сам батько, ні його кохана, ні найкращі викладачі.

Єдина людина який міг вплинути на Женю - це сільська вчителька Вікторія, у якої Максим просить допомоги, і запрошує до себе. Таким чином життя героя змінюється, завдяки своїй дочці, він з'ясовує, що його вірний друг, насправді брехун і підлий зрадник, а майбутня дружина, зраджує йому довгий час ..

Серіал Поранене серце 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Поранене серце » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Поранене серце 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Поранене серце всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Поранене серце онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Поранене серце (2016)