Роман з минулим всі серії

Мелодрама Роман з минулим  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
16 июня 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Роман з минулим »:

Колись, багато років тому, Ліза і Олег були чудовою парою. Вони були закохані, будували плани на світле майбутнє і мріяли створити щасливу сім'ю. Але батько героїні фільму «Роман з минулим» був проти їхніх стосунків і зробив все можливе, щоб вони розлучилися. Зараз у Єлизавети є коханий чоловік, Сергій і син.

Одного разу доля знову зводить Лізу і Олега. Чоловік веде журналістське розслідування у справі Сергія і відкриває його дружині шокуючі факти. Жінка дізнається всю правду про свого чоловіка, і не може повірити, що всі ці роки жила з негідником. Спілкуючись частіше, колишні наречений і наречена усвідомлюють, що їх любов не пройшла. Тільки, Сергій не збирається відпускати свою дружину, він зробить все можливе, щоб стерти в порошок її перше кохання ...

Серіал Роман з минулим 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Роман з минулим » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Роман з минулим 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Роман з минулим всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Роман з минулим онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Роман з минулим (2019)