Паперовий літачок всі серії

Мелодрама Паперовий літачок  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
8 декабря 2018
Країна:
Украина
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Паперовий літачок »:

Подружжя Сергій і Катерина багато років прожили в щасливому шлюбі, облаштували сімейне гніздечко і обзавелися дитиною. Протягом багатьох років, Сергій оточував свою дружину любов'ю, ласкою і турботою. Він старався з усіх сил, заради найближчих людей, і робив все можливе, щоб вони були щасливі поруч з ним.

Але, з роками любов розчинилася, і від колишніх відносин не залишилося і сліду. У колись ідеальну сім'ю, стали виникати сварки і скандали, справа стрімко йшла до розлучення. Одного разу, вчасно чергової сварки трапляється біда: поки батьки з'ясовували стосунки, їх син безслідно зник із сусідньої кімнати. Забувши про свої образи, герої фільму «Паперовий літачок» кидаються на пошуки синочка. Щоб відшукати рідну кровинку, їм належить перевернути все місто і подолати безліч суворих випробувань ...

Серіал Паперовий літачок 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Паперовий літачок » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Паперовий літачок 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Паперовий літачок всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Паперовий літачок онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Паперовий літачок (2018)