Кінь ізабелловий масті (2019) всі серії

Мелодрама Кінь ізабелловий масті (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
13 квітня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
47 хв.

Серіал детектив, мелодрама «Кінь ізабелловий масті (2019)»:

Подружжя Варя і Сергій Вороніни переживають непростий період. Після довгих років спільного життя, вони вирішили розлучитися через постійні сварки та скандали. Сергій швидко знайшов заміну колишній дружині і переїхав жити до своєї підлеглої співробітниці. Несподівано, проявляється залежність сина Вороніних, Олександра. П'ятнадцятирічний хлопець пристрастився до комп'ютерних ігор, і зовсім втратив розум.

Саша позичив велику суму грошей на чергову гру у своїх однолітків, і влаштує бійку з тяжкими наслідками. Батько вирішує відправити Варвару і непутящого сина за місто, щоб Санька відволікся від інтернету. У провінційному селищі, хлопчина знаходить на свою голову серйозні неприємності. За збігом обставин, він виявляється на місці злочину і стає головним підозрюваним у жорстокому вбивстві. Щоб не потрапити в тюрму, Сашка втікає з дому ...

Серіал Кінь ізабелловий масті (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Кінь ізабелловий масті (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кінь ізабелловий масті (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кінь ізабелловий масті (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кінь ізабелловий масті (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кінь ізабелловий масті (2019)