Я, Ти, Він, Вона (2018)

Мелодрама Я, Ти, Він, Вона (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
27 декабря 2018
Країна:
Украина
Жанр:
комедия, мелодрама
Тривалість:
96 мин.

Фільм комедия, мелодрама «Я, Ти, Він, Вона (2018)»:

Молоді і красиві - Максим і Яна випадково познайомилися і закохалися. Через деякий час, після численних романтичних побачень, в самий розпал цукерково-букетного періоду, вони вирішили одружитися. Стрімке роман молодят, запаморочив їм голову і тривав досить довго, поки любов не змінилася повагою, а минула пристрасть не перетворилася в подружні обов'язки. Через десять років спільного життя, герої фільму «Я, Ти, Він, Вона» вирішили розлучитися і подали на розлучення.

Досвідчена суддя не раз була свідком, як такі розчаровані браком пари усвідомлювали свої помилки і не розлучалися після випробувального місяця. З цього вона призначає Максиму і Яні рівно місяць, щоб переглянути свої відносини. Подружжя навіть не підозрювали, якими наслідками обернеться для них випробувальний термін ...

Дивитися фільм «Я, Ти, Він, Вона (2018)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Я, Ти, Він, Вона (2018) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Я, Ти, Він, Вона (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я, Ти, Він, Вона (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Я, Ти, Він, Вона (2018)