Практика всі серії

Мелодрама Практика  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
40 серий
Премєра:
30 мая 2016
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал драма «Практика »:

Події серіалу розгортаються в невеликій тульської лікарні. У центрі подій опинився медичний персонал. Тут вони переживають найважливіші моменти свого життя, тут вершиться історія кожного героя. Кожен день вони займаються не тільки складними операціями і не тільки лікують пацієнтів, вони так само будують відносини з колегами, піклуються про своє особисте життя. Головна героїня серіалу – молода жінка Олена – була блискучим хірургом. У цій області їй просто не було рівних. Начальство і колеги ставилися до неї з великою повагою, завжди з нею рахувалися. Життя Олени складалася вельми вдалим чином. Вона була одружена з хорошою людиною. Але рік тому все змінилося. Це сталося в той момент, коли в клініці з'явився новий завідувач.

Ілля виділявся серед інших лікарів. Може бути, справа була в тому, що він приїхав з Москви. Але з його приїздом все змінилося не тільки в роботі клініки, але і в житті головної героїні. Стосунки зі Степаном зіпсувалися, і через якийсь час подружжя розлучилося. Минув деякий час, і Ілля і Олена зрозуміли, що відчувають один до одного романтичні почуття. Спочатку їм було не просто працювати разом, але поступово вони закохалися один в одного. Через рік після появи Іллі в тульській лікарні, вони вирішили одружитися. Вони нарешті перестали приховувати від колег свій службовий роман. Степан привітав свою колишню чоловік з такою подією. Він досить спокійно сприйняв цю новину і стверджував, що це анітрохи його не турбує, і він за неї щасливий.

Незабаром приїхала і колишня Іллі. Лана теж планувала привітати закоханих з одруженням. Проте щось пішло не так. Пояснення з колишнім коханим закінчилися для неї великою сваркою. Але подальші події були ще більш драматичним. Лана стала жертвою нападу маніяка. Вона опинилася в лікарні. Олена та Ілля, природно, зробили все, що в їх силах, щоб врятувати її. Однак дівчина все одно померла. Ілля не міг змиритися з тим, що трапилося. Він упевнений, що Лана потрапила в біду, тому що була дуже засмучена через їх сварки. Він відчував себе винуватим ще й тому, що не зміг врятувати їй життя. Відносини з Оленою стають напруженими після цих подій. В якийсь момент він приймає рішення розлучитися з новою коханою. Головна героїня була не готова до таких подій. Вона і уявити собі не могла, що її життя може скластися подібним чином.

Серіал Практика 1- 37, 38, 39, 40 серія дивитися онлайн всі серії підрят 40 серий

Дивитися серіал «Практика » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Практика 40 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Практика всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Практика онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Практика (2014-2018)