Викрадення Єви (2016) всі серії

Мелодрама Викрадення Єви (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
8 січня 2016
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
85 хв.

Серіал мелодрама «Викрадення Єви (2016)»:

Головна героїня фільму - молода і красива жінка Єва, яка одружена з успішним Кирилом. Чоловік займає високу посаду головлікаря міської лікарні. Сім'я була щаслива і ні в чому не потребувала. Але одного разу, Двоє братів Андрій і Сергій вирішують викрасти Єву, дружину свого начальника.

Вони вирішили таким чином швидко розбагатіти, зажадавши від заможнє доктора солідний викуп. Тільки, горе-злочинці не очікували, що люблячий чоловік з коханкою, давно мріяли позбутися від Єви. Вони навіть зраділи викрадення, і платити великі гроші за звільнення неугодної дружини, навіть не збиралися...

Серіал Викрадення Єви (2016) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Викрадення Єви (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Викрадення Єви (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Викрадення Єви (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Викрадення Єви (2016)