Мати і мачуха всі серії

Мелодрама Мати і мачуха  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин. (180 мин.)

Серіал мелодрама «Мати і мачуха »:

Сюжет багатосерійної мелодрами «Мати-й-мачуха» бере свій початок в 1989 році. Марія - молода жінка, яка працює звичайної шкільною вчителькою і поодинці виховує трирічну доньку. Її життя не можна назвати безтурботним, проте, незважаючи на всі труднощі і сімейні клопоти, Маша намагається не сумувати. Але несподівано в її сім'ю приходить горе. З'ясовується, що її дитина важко хворий, і для того, щоб все закінчилося благополучно, потрібна термінова операція. Ось тільки для цього потрібні або великі гроші, або зв'язку. Жінка кидає всі сили на пошуки способу врятувати дочку, але, на жаль, безуспішно, через що впаде в розпач.

В цей самий час інша жінка на ім'я Анна, також перебувати в розпачі. На перший погляд її життя складається якнайкраще, адже у неї є все, про що можна тільки мріяти: гроші, становище в суспільстві, люблячий чоловік. Але це все вже давно не радує Аню, бо вона не може завагітніти. І ось, одного разу, доля зводить цих двох нещасних жінок разом ... Сюжет багатосерійної мелодрами «Мати-й-мачуха» бере свій початок в 1989 році. Марія - молода жінка, яка працює звичайної шкільною вчителькою і поодинці виховує трирічну доньку. Її життя не можна назвати безтурботним, проте, незважаючи на всі труднощі і сімейні клопоти, Маша намагається не сумувати. Але несподівано в її сім'ю приходить горе. З'ясовується, що її дитина важко хворий, і для того, щоб все закінчилося благополучно, потрібна термінова операція. Ось тільки для цього потрібні або великі гроші, або зв'язку. Жінка кидає всі сили на пошуки способу врятувати дочку, але, на жаль, безуспішно, через що впаде в розпач.

В цей самий час інша жінка на ім'я Анна, також перебувати в розпачі. На перший погляд її життя складається якнайкраще, адже у неї є все, про що можна тільки мріяти: гроші, становище в суспільстві, люблячий чоловік. Але це все вже давно не радує Аню, бо вона не може завагітніти. І ось, одного разу, доля зводить цих двох нещасних жінок разом ...

Серіал Мати і мачуха 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Мати і мачуха » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мати і мачуха 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мати і мачуха всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мати і мачуха онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мати і мачуха (2012)