Веселка в небі всі серії

Мелодрама Веселка в небі  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
19 ноября 2017 22 июня 2019
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал мелодрама «Веселка в небі »:

Головна героїня мелодрами Веселка в небі — щаслива жінка Маша, яка одружена з самим добрим, ніжним і коханим чоловіком Олексієм. Разом вони займаються вихованням доньки Поліни. Дружна сім'я легко долає труднощі і життєві негаразди. Чоловік займається улюбленою справою — очолює будівельну фірму, і будує плани на світле майбутнє. Але, раптово біда приходить в їх будинок: Олексій і його помічниця Ольга гинуть в автокатастрофі.

Маша не може повірити, що її чоловіка більше немає. Вона страждає і мучиться від горя. Проходить деякий час і жінка бере себе в руки, заради дочки вона намагається думати як жити далі. Одного разу вона зустрічає чоловіка Олі — Максима, який теж сумує. Він залишився з двома маленькими дітьми. Спільне горе об'єднує двох самотніх людей. Разом вони намагаються налагодити нове життя, і повернути дітям те, чого їм так не вистачає...

Серіал Веселка в небі 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Веселка в небі » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Веселка в небі 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Веселка в небі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Веселка в небі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Веселка в небі (2017)