Декабристка (2018) всі серії

Серіал драма «Декабристка (2018)»:

Молода жінка Зіна Уварова, працює судовим секретарем і виховує сама дитину. Її чоловік б'ється з німецькими загарбниками на фронті і мріє знову побачити свою сім'ю. Одного разу, Зінаїда отримує похоронку. Весь її світ валиться відразу. Жінка не могла повірити, що її чоловік більше не повернеться додому і ніколи не обійме її і сина. Але, щоб не сталося потрібно жити далі, заради майбутнього сина. Героїня фільму «Декабристка» збирає всю свою волю в кулак, долає всі труднощі і поступово вибирається з убогості.

Після війни, дитина відправляється в школу, а Зіна знайомиться з чудовим чоловіком, адвокатом Олексієм Левицьким. Між ними виникає бурхливий роман, який зближує двох самотніх людей. Незабаром Олексій робить пропозицію своїй коханій. Він готовий сталь не тільки люблячим чоловіком, але й турботливим батьком для сина своєї коханої. Але, в житті героїні знову трапляється біда. На Левицького надходить донос, його заарештовують і без суду і слідства відправляють на каторгу в Сибір. Нещасна Зінаїда кидає все і мчить в далекий край, слідом за коханим чоловіком. Вона чудово розуміє, що їли його не витягнути з цього пекла, він згине в суворих таборах. Уварової належить подолати безліч випробувань і труднощів, але заради свободи коханого вона готова на все...

Серіал Декабристка (2018) 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Декабристка (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Декабристка (2018) 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Декабристка (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Декабристка (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Декабристка (2018)