Декабристка всі серії

Серіал драма «Декабристка »:

Дія драматичного серіалу відбувається в Москві, 1950-их років. У центрі уваги амбітна та впевнена в собі особистість – молодий чоловік Левицький, який по праву заслуговує на репутацію адвоката, який не знає поразок у суді. Але слава балакучого і харизматичного професіонала своєї справи явно заважає його старого приятеля прокурору Громову. Але більше, ніж чарівність і красномовство цього вискочки. Його дратує, що обожнювана ним красуня Зіна, яка відкинула його пропозицію, зволіла йому пройдисвіта Левицького.

Мабуть, тільки він собі може зізнатися, що ненавидить всім серцем свого суперника. Після чергового конфлікту між супротивниками, Громов вирішує діяти за іншим сценарієм. Він повинен прибрати з дороги того, хто забрав у нього найдорожче. Чоловік фабрикує спритно помилкове звинувачення, і ось відомий юрист відправляється по етапу в колонію суворого режиму в Іркутську область. Правда досяг заповітної мети прокурор ніяк не очікував, що кохана не замислюючись відправити слідом за коханим. Її не лякають невідомість і труднощі. Вона готова проміняти столичне благополуччя на сумнівне існування. Але це її тверде рішення і нікому його не змінити.

Серіал Декабристка 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Декабристка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Декабристка 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Декабристка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Декабристка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Декабристка (2018)