Адвокат Ардашев. Маскарад зі смертю (2019) всі серії

Серіал детектив «Адвокат Ардашев. Маскарад зі смертю (2019)»:

Дія серіалу відбувається в 1907. Колишній слідчий з особливо надзвичайним і важливим ситуацій Міністерства закордонних справ Клим Ардашев змушений вийти у відставку. Причина - важка поранення, яке він отримав під час виконання секретної місії на Близькому Сході. Тепер він вважав за краще переїхати з галасливого Пітера в тиху провінцію, весь час тече розмірено і спокійно. Він навіть не очікував, що його професійна діяльність зміниться з того моменту кардинальним чином. Чоловік стає знаменитим адвокатом, до якого вибудовується черга клієнтів. Так виходить, що юрист успішний у всіх процесах.

Але Ардашев не має звички братися за кожну справу. І гроші тут ні до чого. У нього принцип, який він ні разу не приступив. Якщо у нього виникає, хоч найменша підозра, що людина обманює, що відмова надходить в той же момент. Він повинен вірити своєму опонентові, щоб представляти його в суді. Черговий злочин виявляється дивним і унікальним чоловік, якого йому доведеться захищати вже мертвий. Такого в його практиці ще не було. Після ознайомлення з подією Клим загоряється подією і погоджується. Чи зможе в цей раз талановитий адвокат здобути перемогу ?!

Серіал Адвокат Ардашев. Маскарад зі смертю (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Адвокат Ардашев. Маскарад зі смертю (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Адвокат Ардашев. Маскарад зі смертю (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Адвокат Ардашев. Маскарад зі смертю (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Адвокат Ардашев. Маскарад зі смертю (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Адвокат Ардашев. Маскарад зі смертю (2019)