Адвокат Ардашевъ 3. Таємниця персидського обозу (2020) всі серії

Мелодрама Адвокат Ардашевъ 3. Таємниця персидського обозу (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
11 квітня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Адвокат Ардашевъ 3. Таємниця персидського обозу (2020)»:

Дія гостросюжетного серіалу відбувається в 1909 році, в Ставрополі. Літня домовладелица страшенно налякана відбуваються в її оселі і незрозумілими містичними явищами. Хто-то з настанням сутінків починає барабанити в вікна, самі по собі гаснуть свічки, хоча в приміщенні немає протягів і лунають дивні звуки з димоходу. Безстрашний скептик Ардашев обстежує всі житлове простір, але пояснень так і не знаходить.

В цей самий час, робітниками, які проводили земляні роботи на центральній площі містечка, виявляється чоловічий скелет, одягнений у форму поручика. По всій імовірності, труп пролежав у землі близько 80 років. У кишені покійного при огляді виявлені іменні годинники з написом Ігнатьєва. Ту ж саму прізвище носила стара дама Загорська в дівоцтві. Вона повідала адвокату історію, що в далекому 1828 році загинув її батько, який отримав тоді звання полковника. Але він був похований на кладовищі. Чиї ж тоді останки були знайдені? Хтось затіяв небезпечну гру, і залишає підказки для розгадки історії. Чи зможе Ардашев розгадати загадку, перш ніж незнайомець не завдав ще один удар, де жертвою може стати безневинна, налякана бабуся.

Серіал Адвокат Ардашевъ 3. Таємниця персидського обозу (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Адвокат Ардашевъ 3. Таємниця персидського обозу (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Адвокат Ардашевъ 3. Таємниця персидського обозу (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Адвокат Ардашевъ 3. Таємниця персидського обозу (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Адвокат Ардашевъ 3. Таємниця персидського обозу (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Адвокат Ардашевъ 3. Таємниця персидського обозу (2020)