Адвокат Ардашев 2. Вбивство на водах всі серії

Мелодрама Адвокат Ардашев 2. Вбивство на водах  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
4 квітня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Адвокат Ардашев 2. Вбивство на водах »:

Головний герой гостросюжетного детективного фільму – присяжний повірений Клим Пантелійович Ардашев перебуває в Кисловодськ, щоб розслабитися, відпочити і забутися від нескінченних справ. Але схоже розмірений відпустка буде порушений по ряду деяких непередбачених обставин. Чоловік добровільно втягується в розслідування гучних і шокуючих злочинів. Справа в тому, що на початку 20 століття, Мінеральні води, це не тільки улюблене місце оздоровчого відпочинку дворянського стану, але і курорт, де можна вдаватися до азартних ігор.

Щороку сюди з'їжджаються авантюрні особистості самих різних мастей і професіоналізму і все для того, щоб непогано заробити на профанах відпочиваючих. Одного разу Кисловодськ приголомшує звістку про ряд загадкових і жорстоких вбивств карткових шулерів. Але найдивовижніше в тому, що кожне наступне злочин передрікає пацієнтом місцевої психіатричної клініки. Але хворий ніяк не може бути причетний до холоднокровним розправам, так як все це гарантовано час перебував під пильною охороною санітарів лікарні, які не зводять очей зі своїх підопічних цілодобово. Адвокат Ардашев береться за розслідування і розплутуючи таємничий клубок любовних зв'язків і підступних інтриг, з легкістю обчислює винного.

Серіал Адвокат Ардашев 2. Вбивство на водах 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Адвокат Ардашев 2. Вбивство на водах » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Адвокат Ардашев 2. Вбивство на водах 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Адвокат Ардашев 2. Вбивство на водах всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Адвокат Ардашев 2. Вбивство на водах онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Адвокат Ардашев 2. Вбивство на водах (2020)