Агата і розшук. Рулетка Долі всі серії

Мелодрама Агата і розшук. Рулетка Долі  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
19 вересня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, історія
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, історія «Агата і розшук. Рулетка Долі »:

Дії розгортаються в кінці 19 століття. У цей період видається закон про заборону азартних ігор, але, не дивлячись на вимоги влади, завжди знаходяться люди, які готовий їх порушити. Існує багато підпільних закладів, куди приходить маса бажаючих випробувати удачу. Раптово успішні особистості починають гинути. Кожного, хто залишає казино переможцем, чекає вдома смерть. Багато хто починає побоюватися й не відвідувати місця, де ризикують померти. Красива і кмітлива Агата разом з другом детективом Олексієм Пушкіним готові взятися за розслідування дивної справи. Дівчина практично впевнена, що за цими вбивствами знаходиться одна людина, яка ненавидить везунчиков.

Він міг злитися на себе за втрату власного стану, а тепер просто намагається помститися переможцям за успіх. Її колега має іншу точку зору, запевняючи, що власникам закладу не хочеться прощатися з грошима, тому жадібні люди наказують бандитам розправитися з людьми, що зуміли покинути гральний заклад зі значною сумою. Поки експерти намагаються відшукати винуватця злочинів, трапляються нові інциденти нападу, тому друзям слід негайно приступати до пошуку душогуба. Однак чи є у них шанс знайти винного, адже ні доказів, ні свідків інцидентів немає.

Серіал Агата і розшук. Рулетка Долі 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Агата і розшук. Рулетка Долі » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Агата і розшук. Рулетка Долі 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Агата і розшук. Рулетка Долі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Агата і розшук. Рулетка Долі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Агата і розшук. Рулетка Долі (2020)