Зведена (2022) всі серії

Мелодрама Зведена (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
26 лютого 2022
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Зведена (2022)»:

Одна заможна, ділова та процвітаюча дівчина не думала, що десь на світі вона має сестру. Але настав час, коли успішна героїня дізналася про неї - невдаху, що притягує до себе неприємності і мало заробляє. Обставини склалися химерно: фінансове становище багатою залежить від злиднів, що ледве зводить кінці з кінцями в провінційній глушині і також довгими роками не підозрювала про існування сестри.

Подальший ланцюг несподіваних подій призвело до того, що героїня, яка має напруження з грошима, спробує боротися за успіх, долаючи перешкоди долі, терплячи глузування і відчуваючи біль принижень і невдач. А любителька розкоші змушена буде жити в незвичному для себе соціальному середовищі – з простими людьми, чий дохід більш ніж скромний. Світ бідних спочатку здасться багатим пеклом. Під час незабутніх випробувань життя заможної сестри перевернеться з ніг на голову. Кардинально зміняться її цілі, цінності, риси характеру та сприйняття оточуючих. Чи зуміють сестри зробити стосунки між собою теплими та доброзичливими? Які складнощі випадуть на долю дівчат, яким настав час тотально змінитися?

Серіал Зведена (2022) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Зведена (2022)» онлайн всі серії

  • 90
Серіал Зведена (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зведена (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Зведена (2022)