Розколоті сни всі серії

Мелодрама Розколоті сни  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
21 вересня 2020
Країна:
Україна, Росія
Жанр:
мелодрама, драма
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама, драма «Розколоті сни »:

Діана і Єлизавета є сестрами-близнюками. Так вийшло, що родички між собою серйозно посварилися в юності. Ліза хотіла вийти заміж за пристойного людини і вже ретельно вела підготовку до весілля, але близька родичка повела коханого. Тепер Діана закінчила університет, живе в щасливому шлюбі і трудиться на престижну роботу. Вона не переживає за власне благополуччя, адже поруч з нею знаходиться людина готовий підтримати у важкій ситуації. Друга дівчина проживає в провінції і ледве зводить кінці.

Нескінченні борги і проблеми з сусідами змушують самотню особу щодня сумувати. Хто б міг уявити, що одного разу на порозі будинку Єлизавети здасться сестриця, яка просить про допомогу. По дурості родичка зв'язалася з серйозними людьми. Тепер її життя знаходиться в небезпеці. Не в силах пройти повз чужих проблем дівчина погоджується залишити бідолаху на пару днів у себе, але до ранку власниця будинку таємничим чином зникає. Вважаючи, що бандити могли вбити сестру, переплутавши її з Діаною, дівчина готова на час уявити себе Лізою і пожити деякий час в провінції. Однак проблеми від цього тільки збільшуються. Чим завершиться складна історія, де з кожним кроком утворює нова головоломка?

Серіал Розколоті сни 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Розколоті сни » онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Розколоті сни 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Розколоті сни всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Розколоті сни онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Юля.
    Хороший сереал.
MDRAMY.com » ТРК Україна » Розколоті сни (2020)