Компаньйонка (2019) всі серії

Мелодрама Компаньйонка (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
27 жовтня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Компаньйонка (2019)»:

Єлизавета художня особистість, талановитий фотограф, яка знайомиться на виставці з Олегом Орловим. Розговорившись з незнайомцем, вона дізнається, що у нього є дочка і єдине його бажання вилікувати хвору дитину, побачити її радісним і щасливим. Ліза вирішує подружити з дівчинкою, але та виявляється досить закритою і примхливої ​​для спілкування. Саша нагадала героїні її молодшу сестру. Зумівши розговорити юну леді, дівчина дізнається, що Олександрі часто сняться страшні і такі реальні кошмари.

Практично кожну ніч до неї приходить загибла мати і кличе її з собою. У такі моменти безпорадною малятку страшно, але тепер вона точно впевнена, що скоро помре. Адже не просто так всі ці бачення переслідують її так наполегливо. Правда дитячих страхів і розповідями батько і мачуха Христина великого значення не надають. Вважаючи, що швидше за все це підліткові фантазії. Але одного разу вночі в будинку Орлових, Ліза сама зіткнеться з лякаючим «привидом». Ця обставина настільки зацікавило допитливу особу, що вона вирішує дізнатися, хто лякає дівчину? І яку мету переслідує зловмисник. Адже Саші точно загрожує небезпека і потрібно допомогти їй її уникнути.

Серіал Компаньйонка (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Компаньйонка (2019)» онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Компаньйонка (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Компаньйонка (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Компаньйонка (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Компаньйонка (2019)