Щастя з осколків (2017) всі серії

Мелодрама Щастя з осколків (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
7 октября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Щастя з осколків (2017)»:

Головна героїня мелодраматичного фільму, молода гламурна особа - Жанна, дочка заможного підприємця. Батько обожнює свою красуню принцесу і балує її з приводу і без. Така надмірна опіка і готовність передбачати всі найменші бажання, залишають свій відбиток на характері примхливої ​​і нетерплячою дівчата. Саша працює на батька Жанни і приставлений до молодої жінки в ролі водія. Чоловік єдиний в сім'ї годувальник: йому потрібно утримувати серйозно хвору матір і молодшого брата-бешкетника. У нього немає виходу і його рідних і дуже потрібні гроші.

З цієї причини він стійко витримує всі дурні примхи і витівки світської «фіфи». Остання вважає, що має право вести себе, як їй заманеться і для неї все, що відбувається в порядку речей. Правда одного разу вона виявилася на вершині своєї зарозумілості, вона звільняє Олександра без будь-якої причини. Але доля так непередбачувана. Адже дуже скоро вередник виявиться в ситуації, коли від Саші, до якого вона ставилася як до нікчемності і людині другого сорту, буде залежати її подальше життя. Ось тепер питання в тому, що захоче він протягнути їй руку допомоги або віддасть перевагу пройти повз.

Серіал Щастя з осколків (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Щастя з осколків (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Щастя з осколків (2017) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Щастя з осколків (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Щастя з осколків (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Щастя з осколків (2017)