Непередбачені обставини всі серії

Серіал мелодрама «Непередбачені обставини »:

Молода дівчина на ім'я Оксана працює перекладачкою в великої фармацевтичної компанії. Вона обожнює не тільки свою роботу, але і генерального директора Леоніда, з яким крутить роман довгий час. Ксюша дуже любить цієї прекрасної людини і мріє вийти за нього заміж. Але, є одна перешкода, яка заважає їм узаконити стосунки. Льоня - одружений чоловік, якого шалено любить дружина. Він обіцяє героїні фільму «Непередбачені обставини», що скоро покине свого дружиною і буде належати тільки їй. Наївна дівчина повірила казкам коханого чоловіка, і зовсім скоро, дуже сильно пошкодувала.

Льоня навіть не збирався кидати свою дружину, так як її батько дуже впливовий чиновник, який здатний розчавити будь-якого, хто наважиться образити його дочка. Кращим рішенням для нього, вигнати коханку з роботи і забути її назавжди. Незабаром дружина дізнається про роман чоловіка і звільняє його пасію з фірми. Тепер, Оксана виявляється на вулиці без житла і засобів існування, але найбільшою несподіванкою, є її вагітність ...

Серіал Непередбачені обставини 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Непередбачені обставини » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Непередбачені обставини 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Непередбачені обставини всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Непередбачені обставини онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Непередбачені обставини (2018)