Дружина мого чоловіка

Фільм мелодрама «Дружина мого чоловіка »:

Молода й життєрадісна дівчина Рита, шалено любить свого ідеального чоловіка Олексія, і збирається провести з ним усе своє життя. В один прекрасний день, героїня фільму «Дружина мого чоловіка» дізнається про свою вагітність. Щаслива дружина поспішає порадувати свого коханого чоловіка, але не встигає першої повідомити важлива звістка. Альоша першим повідомляє несподівану новину. Він подає на розлучення і йде до іншої жінки, чарівною журналістці Олені Баженової.

Ріта виявилася в шоці, і навіть не змогла розповісти про дитину. Нещасна жінка не могла змиритися зі своєю долею, і вирішила повернути чоловіка за будь-яку ціну. Після численних безуспішних спроб, вона вирішує вдатися до магії. Дружина повідомляє чаклуна своє бажання "Хочу бути поряд з чоловіком", а на наступний ранок прокидається в тілі Олени...

Дивитися фільм «Дружина мого чоловіка » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Дружина мого чоловіка онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Дружина мого чоловіка дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дружина мого чоловіка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Дружина мого чоловіка (2018)