Поверни моє кохання всі серії

Мелодрама Поверни моє кохання   дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
8 декабря 2014 2 февраля 2015
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
50 мин.

Серіал мелодрама «Поверни моє кохання »:

Віра - молода віолончелістка, одного разу вона знайомиться з молодим і красивим бізнесменом Антоном. Після їх першої зустрічі, Віра зрозуміла, що Антон саме той чоловік, з яким вона готова прожити все своє життя. Але юна дівчина, навіть не підозрювала, що Антон одружений на доньці місцевого олігарха. Антон добре влаштувався, він сподівається незабаром, очолити бізнес свого тестя.

Одного разу він зізнається Вірі, що у нього є дружина і пропонує їй, бути його коханкою. Закохана дівчина, погоджується, адже вона дуже любить Антона і боїться його втратити. В один прекрасний день, ревнива дружина Антона, дізнається про роман свого чоловіка і Віри, вона б'є її при цьому калічить їй руку. Щоб врятувати своє становище Антон кидає Віру. Тепер, Віра ніколи не зможе грати на віолончелі і ніколи не побачить свого коханого, а нагадувати їй буде про нього, тільки майбутня дитина ...

Серіал Поверни моє кохання 1- 21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Поверни моє кохання » онлайн всі серії

  • 40
Ви легально дивіться серіал Поверни моє кохання 24 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Поверни моє кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Поверни моє кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Поверни моє кохання (2014)