Кохання по найму всі серії

Серіал мелодрама «Кохання по найму »:

Молода і красива стюардеса Женя, закохана прекрасного чоловіка, з яким планує провести все своє життя. Щаслива дівчина, дуже любить свою роботу, про яку мріяла з самого дитинства. Здавалося, що в житті героїні фільму «Любов по найму» немає місця бід, неприємностей і розчарувань, але одного разу, настає чорна смуга. Несподівано, Женю звільняють без вагомих причин. Але найнеприємніше, що героїня застає коханого з іншою жінкою.

Тепер, вона залишилася без житла, роботи і засобів існування. Зовсім випадково, доля зводить Євгену з одним з пасажирів, який неодноразово літав її рейсами. Дізнавшись про проблему милої дівчини, Антон пропонує їй стати нянею для його сина. Самотній чоловік не встигає займатися бізнесом і вихованням сина, тому допомога йому не завадить. Через кілька днів, няня отримує несподівану пропозицію від Антона. Він просить Женю, зіграти роль його люблячої дружини ...

Серіал Кохання по найму дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Кохання по найму » онлайн всі серії

  • 10
Ви легально дивіться серіал Кохання по найму онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кохання по найму всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання по найму онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохання по найму (2018)