Ти мій світ

Фільм мелодрама «Ти мій світ »:

Наталя прожила в щасливому шлюбі більше двадцяти років. У житті вона побачила всяке, не раз розчаровувалася в чоловіка, але все конфлікти закінчувалися миром. Героїня завжди вважала себе щасливою людиною, у неї підростає чудовий син, вона працює на улюбленій роботі в квітковому магазині. Наталя сильно любить квіти, вона з дитинства мріяла стати флористом і робити дні людей яскравіше. Але в один момент життя героїні кардинально змінюється. Чоловік вирішує кинути Наталю, змінивши їй з іншою жінкою.

У день серебренной весілля героїв, чоловік зізнається в зраді. Наталя цілий тиждень готувалася до свята, вона хотіла зробити цей день незабутнім і подякувати чоловіка за щасливе життя. Але у долі інші плани. Героїня не могла стримати сліз, вона пригнічена горем, розчаровується в щастя. У неї настає чорна смуга, Наталі доводиться самій виховувати сина і ставити його на ноги.

Після дощу завжди виходить веселка. Не оминуло стороною героїню і щастя, її син збирається одружитися. В день весілля Наталя знайомиться з батьком невістки і впізнає в ньому свого настирливого і докучливого клієнта. Але заради дітей родичі поводяться пристойно, не виказуючи ненависті один до одного. Єгор тепер сват героїні, їм разом доводиться допомагати дітям, що змінює їх думку один про одного. У героїв починається взаємна симпатія, але в той момент в життя Наталії знову зривається колишній чоловік. Кого вибере героїня?

Дивитися фільм «Ти мій світ » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Ти мій світ онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Ти мій світ дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ти мій світ онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Ти мій світ (2018)