Доля обміну не підлягає всі серії

Мелодрама Доля обміну не підлягає  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
9 сентября 2018
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Доля обміну не підлягає »:

Після того, як Наталія випадково стала жертвою зґвалтування, вона пережила сильний нервовий стрес. Але це були ще не всі наслідки цього інциденту. Через деякий час героїня дізнається про свою вагітність. Першою думкою у Наталії було позбутися дитини, але лікарі переконали молоду дівчину і вмовили її не робити цього, повідомивши, що аборт може спричинити непоправні наслідки для материнства в майбутньому. Умовляння медиків допомогли. Наталя вирішує народити малюка і вже після цього планує думати про те, як жити далі.

Коли приходить час родити, Наталя виявляється в пологовому будинку в одній палаті з іншого породіллею - Ганною: забезпеченої і щасливою жінкою. Анна чекає двійню і дуже рада майбутньому збільшенню. Наталя розуміє, що ніколи не зможе подарувати своєму малюкові таку ж забезпечене життя, і вирішує після пологів віддати його в дитячий будинок. Але в останній момент дівчина змінює рішення. Вона віддає в дитячий будинок одного з народжених двійнят Анни, а на його місце підкладає свою дитину. Як же згодом складуться долі дітей після вчинку Наталі?

Серіал Доля обміну не підлягає 4 серии дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Доля обміну не підлягає » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Доля обміну не підлягає 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Доля обміну не підлягає всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Доля обміну не підлягає онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Доля обміну не підлягає (2018)