Вірю, кохаю, сподіваюся всі серії

Мелодрама Вірю, кохаю, сподіваюся  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
1 апреля 2018
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
43 мин.

Серіал мелодрама «Вірю, кохаю, сподіваюся »:

Віра може назвати себе цілком щасливою жінкою. У неї люблячий чоловік, лікар-хірург Вадим, дві дорослі дочки Люба і Надя, красивий затишний будинок. Але одного разу в її сім'ю приходить нещастя: у чоловіка трапляється серцевий напад і він помирає.

Про це стає відомо його колишній дружині Антоніні, яку він колись кинув з сином Володимиром. Дізнавшись, що великий будинок належав Вадиму, вона вирішує відібрати його. Хитрістю жінка змушує сина претендувати на спадщину. І вже скоро новим власником стає Володимир. Однак хлопець давно закоханий в Любу, адже вона зі своєю сестрою не були рідними дочками Вадима. Цей факт не дає спокою Антоніні, і вона будь-якими шляхами хоче розлучити молодих людей.

 У свою чергу Люба після того, як її сім'ю виселили на вулицю, не може пробачити цього Володимиру. Вона хоче розірвати з ним всі зв'язки, але дізнається, що чекає дитину ...

Серіал Вірю, кохаю, сподіваюся 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Вірю, кохаю, сподіваюся » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вірю, кохаю, сподіваюся 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вірю, кохаю, сподіваюся всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вірю, кохаю, сподіваюся онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вірю, кохаю, сподіваюся (2017)