Тінь (2018) всі серії

Мелодрама Тінь (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
17 листопада 2018
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Тінь (2018)»:

Ярослава Одинцова - молода і красива жінка, яка працює архітектором у великій будівельній фірмі свого батька. Вона одна виховує сина Мишка і намагається приділяти йому якомога більше уваги. Одного разу, в їх будинок приходить біда: раптово помирає папа Слави. У важку хвилину її підтримує рідний дядько, який пропонує допомогу в управлінні величезною компанією. Але, героїня фільму «Тінь» подякувала турботливого родича і поклала на себе цю величезну відповідальність.

Вона стає генеральним директором поки Міші не виповниться 18 років, і він не очолить залишену йому дідом компанію. Крім турбот на роботі, вона займається вихованням дитини, і своєю недолугою сестри, яка не цінує допомогу і зміст. Тільки на цьому неприємності не закінчуються. Слава потрапляє в автокатастрофу разом з сином і ледь не гине. Але, найстрашніше те, що після загадкової аварії Миша безслідно зник. Поліція довгий час шукала тіло хлопчика на місці ДТП, але ніяких слідів знайти не вдалося. Жінка починає підозрювати, що її сина викрали через спадщину. Тільки хто ця людина? Рідна сестра, яка весь час заздрила, або занадто турботливий дядько, який турбується про долю фірми?

Серіал Тінь (2018) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Тінь (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Тінь (2018) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Тінь (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тінь (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тінь (2018)