На самій межі всі серії

Мелодрама На самій межі  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
5 листопада 2018
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
47 хв.

Серіал мелодрама «На самій межі »:

Анна - молода і красива жінка, яка одружена з прекрасним чоловіком Сергієм. Щасливе подружжя займаються вихованням маленької дочки Маші, і будують грандіозні плани на світле майбутнє. Чоловік - спортсмен, поєднує улюблену справу з роботою і показує прекрасні результати в обох напрямках. Його чарівна дружина, працює менеджером у великій фірмі і готується до нової керівної посади.

Одного разу, героїня фільму «На самій межі» потрапляє в автомобільну аварію. Двоє її колег гинуть на місці, а героїня лише дивом залишилася жива. Винуватцем автокатастрофи, виявився впливова людина, яка поспішав в лікарню щоб врятувати сестру. Аня встигла запам'ятати номер машини порушника і викликала поліцію. Поки бандит тікає від погоні, його сестра і вмирає. Незабаром, винуватця ДТП садять на сім років за ґрати. Замість каяття за вбивство двох людей, злочинець погрожує помститися свідкові і звинувачує її в смерті рідної людини. Через кілька років, його прокляття починають збуватися. Відбувається загадкове вбивство директора компанії, де працює Анна. Незабаром, поліція знаходить незаперечні докази проти Ані, і вона стає головною підозрюваною. Відразу після цього, трапляються нові неприємності, які тягнуть за собою незворотні наслідки ...

Серіал На самій межі 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «На самій межі » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал На самій межі 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал На самій межі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися На самій межі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » На самій межі (2018)