Лінія життя (2019) всі серії

Мелодрама Лінія життя (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
12 октября 2019
Країна:
Росія
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
89 мин.

Серіал драма, мелодрама «Лінія життя (2019)»:

Молода і красива жінка Аліна одружена успішним бізнесменом Василем. Поки чоловік заробляє гроші, дружина займається вихованням сина і домашнім господарством. Героїня фільму «Лінія життя» навіть не підозрює, що її коханий часто їздить не у відрядження, а до своєї коханки Віке. Одного разу він вирушає в інше місто по роботі (насправді до чарівної Віке) та здійснює ДТП зі смертельним результатом.

Вася збиває на пішохідному переході жінку з маленькою дівчинкою, і ховається з місця злочину. Його дружина випадково виявляється на місці трагедії, викликає швидку допомогу для постраждалої, а потім, відвозить шоковану дівчинку в лікарню. Там вона знайомиться з батьком дівчинки Сергієм і обмінюється з ним телефонними номерами. Тим часом, зрадник намагається приховати сліди злочину, так як він знаходився за кермом автомобіля коханки. Сергій вирішує знайти водія-вбивцю своїми силами, а Аліна вирішує йому в цьому допомогти, не підозрюючи, що буде шукати власного чоловіка...

Серіал Лінія життя (2019) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Лінія життя (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Лінія життя (2019) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Лінія життя (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Лінія життя (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Лінія життя (2019)