Моя улюблена мішень всі серії

Мелодрама Моя улюблена мішень  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
22 березня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
50 хв.

Серіал мелодрама «Моя улюблена мішень »:

Молода вчителька Маша одружена з прекрасним чоловіком Русланом, який любить її і цінує. Поки дружина викладає в школі, чоловік намагається налагодити власний бізнес, який переживає не найкращі часи. Руслан позичає велику суму грошей, і вкладає в свою справу, але навіть ця відчайдушна міра не принесла результатів. Бізнес прогорів, а величезні борги залишилися. Щоб погасити кредити, чоловік вирушає в далеку, але добре оплачувану відрядження. Через місяць героїня фільму «Моя улюблена мішень» дізнається що її чоловік загинув в автомобільній аварії. Маша довгий час горювала і не знаходила собі місця. Все в цьому місті нагадувало їй про покійного кохану людину. Одного разу, вона вирішує поїхати в інше місто, щоб почати життя з чистого аркуша. На новому місці вдова знаходить житло і роботу. Зовсім випадково, вона зустрічає чоловіка як дві калі води схожого на її померлого чоловіка. Тільки він носить інше прізвище і є батьком маленької дитини. Героїня не вірить, що це двійник, вона впевнена - це її чоловік ...

Серіал Моя улюблена мішень 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Моя улюблена мішень » онлайн всі серії

  • 30
Ви легально дивіться серіал Моя улюблена мішень 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Моя улюблена мішень всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Моя улюблена мішень онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Моя улюблена мішень (2019)