На краю кохання (2017) всі серії

Мелодрама На краю кохання (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2 декабря 2017 21 июня 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
46 мин.

Серіал мелодрама «На краю кохання (2017)»:

Головна героїня фільму На краю любові — молода і красива жінка Маша, яка щаслива зі своїм чоловіком Вадимом. Вони живуть дружно і намагаються не сумувати коли виникають труднощі, адже у них є всі найголовніше — чудовий син Гриша і міцна любов.

Але одного разу, в їх тиху та спокійну життя вривається Андрій. Цей чоловік є справжнім батьком дитини і першою любов'ю Марії. З появою Андрія, в серці Маші пробуджуються колишні почуття, вона розуміє, що досі любить цю людину. Незабаром ситуація в сім'ї розжарюється і справа йде до розлучення. Вадик не може змиритися, що його дружина думає про іншого чоловіка і намагається позбутися від нього назавжди...

Серіал На краю кохання (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «На краю кохання (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал На краю кохання (2017) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал На краю кохання (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися На краю кохання (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » На краю кохання (2017)