Про кохання

Мелодрама Про кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
31 марта 2017 23 марта 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
У ролях актори:
Тривалість:
95 мин.

Фільм мелодрама «Про кохання »:

Ніна — молода і красива дівчина, яка навчається в інституті, де викладає її чоловік. Раннє заміжжя студентки з дорослим чоловіком, ні до чого хорошого не призвело. Будинки все частіше виникають сварки, розбіжності і повна відсутність колишньої любові. Подружню пару пов'язують лише священні узи шлюбу.

Ніна завжди була впевнена, що зрада — це підлість і зрада, абсолютно неприпустимий для неї вчинок. Але, після знайомства з Сергієм, в серці дівчини розцвітає весна. Вона пізнає справжню любов, і повністю віддається своїм прекрасним почуттям. Тільки життя підносить не тільки радісні моменти, але і неприємні сюрпризи і розчарування...

Дивитися фільм «Про кохання » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Про кохання онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Про кохання дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Про кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Про кохання (2016)