Все що захочеш (2021) всі серії

Мелодрама Все що захочеш (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
3 октября 2021
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Все що захочеш (2021)»:

Після розлучення з чоловіком Ніна прагне почати життя з чистого аркуша. А також вона хоче здійснити свою давню мрію про пристрасному романі, який перетече в більшу любов і щасливий і міцний шлюбний союз. В її фантазії вона вже намалювала собі образ ідеального чоловіка. Одного разу героїня випадково знайомиться з привабливим претендентом на її серце на ім'я Альберт. Ця людина оточив її неймовірною любов'ю і увагою.

Його залицяння були зачаровують і красивими. Складно встояти перед таким чоловіком. Вона сильно скучила за романтикою. Ніна настільки розтанула, що почала вірити: ось він - принц з її мрій. Втім, красива романтична казка незабаром обертається кошмаром, з якого дівчину буде непросто вибратися. Вона впадає в розпач. Але знайомство з Сергієм допомагає їм долати не лише з численними проблемами, але і знайти нарешті те, чого вона так довго чекала - справжню щиру любов. Які небезпеки привніс в її життя таємничий спокусник Альберт? Чи зможе вона зі своїм новим бойфрендом подолати перешкоди, які приготувала для неї доля? Знайде чи нещасна дівчина довгоочікуване щастя в особистому житті, про який так довго мріяла?

Серіал Все що захочеш (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Все що захочеш (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Все що захочеш (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Все що захочеш (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Все що захочеш (2021)