Подаруй мені життя всі серії

Мелодрама Подаруй мені життя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
10 декабря 2017
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал драма, мелодрама «Подаруй мені життя »:

Героїня мелодрами Подаруй мені життя - тридцятип'ятирічна жінка на ім'я Валя. Вона скромна і сором'язлива співробітниця великої фірми, яка таємно закохана в свого колегу Стаса. Але, розраховувати на взаємність красивого і успішного чоловіка і мови бути не може, тому що він зустрічається заради кар'єри з племінницею шефа - Регіною. Одного разу Валентина випадково знайомиться з молодим чоловіком Віктором, який допомагає їй боротися за свою любов.

Перше що, але пропонує - це перетворити свою непривабливу зовнішність і змінити занадто старомодні наряди. Поступово Валя перетворюється з сірої мишки, в справжню принцесу, яка вперше в житті стала популярною серед чоловіків. Навіть сам Віктор не зміг встояти і закохався в свою підопічну. Тільки безнадійна хвороба Віті, не залишає шансів на любов ...

Серіал Подаруй мені життя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Подаруй мені життя » онлайн всі серії

  • 30
Ви легально дивіться серіал Подаруй мені життя 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Подаруй мені життя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Подаруй мені життя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Подаруй мені життя (2017)