Жінка з ліліями (2016)

Фільм мелодрама «Жінка з ліліями (2016)»:

Головна героїня мелодрами "Жінка з ліліями" - молода жінка Надія, яка працює в столичному пологовому будинку акушеркою. Вона любить свою роботу і намагається відповідально підходити до кожного пацієнта. Завдяки своїй ввічливості і турботі, вона користується авторитетом серед колег і повагою батьків всіх новонароджених малюків. В особистому житті Наді, пощастило менше. Вона живе з чоловіком, але не може подарувати йому дитину, через це, Надя сильно переживає.

Відносини між ними поступово остигають і з кожним днем, все менше шансів створити щасливу сім'ю. Але одного разу, до неї в відділення приходить Борис разом з вагітною дружиною. Багато років тому, Надя була закохана в цю людину, і тепер, він знову пробуджує колишні почуття ...

Дивитися фільм «Жінка з ліліями (2016)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Жінка з ліліями (2016) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Жінка з ліліями (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Жінка з ліліями (2016)