Соломонове рішення всі серії

Серіал мелодрама «Соломонове рішення »:

Надія - самотня жінка, яка живе і працює в невеликому провінційному містечку. Вона шалено любить свого маленького синочка Сашка і намагається забезпечити його всім необхідним. Двоє щасливих людей - мама і її син, не звертають увагу на життєві труднощі та численні проблеми, вони радіють кожному дню проведеному разом. Але одного разу відбувається непередбачене: Лікарі знаходять смертельне захворювання у Наді. Їй терміново потрібна пересадка серця, інакше вона помре найближчим часом. Героїня збирає речі, бере Саньку і відправляється в столицю, на зустріч зі співробітницею благодійного фонду Ольгою.

Нова знайома обіцяє, що зможе допомогти з операцією, а її близька подруга Олена, догляне за дитиною, поки Надя буде в лікарні. Все складається якнайкраще: дороге лікування - безкоштовно, за Санькой є кому доглянути, а шанси подолати недугу, найвищі. Але, відбувається затримка. Операцію яку обіцяли - зривається, не вдалося знайти донора. Вважаючи що її дні полічені, Надя приймає «Соломонове рішення» і передає опіку над сином Олені, а сама їде додому, доживати відведений час. Раптово, знаходиться серце для героїні. Їй роблять пересадку і повертають до нормального життя. Жінка вирішує забрати свою кровиночку у Олени, але, та не збирається віддавати Сашу. Тепер, нещасна мати оббиває пороги всіх інстанцій за право повернути свого сина ..

Серіал Соломонове рішення 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Соломонове рішення » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Соломонове рішення 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Соломонове рішення всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Соломонове рішення онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Соломонове рішення (2018)