Пірнальниця за перлами всі серії

Серіал детектив «Пірнальниця за перлами »:

Надія Митрофанова нарешті зустріла коханого чоловіка, з яким почала нове щасливе життя. Тепер, коли вони живуть разом, героїня фільму «нирців за перлами» більше приділяє часу домашньому господарству і звичайно нареченому, ніж різним детективним історіям. Надя намагається бути турботливою і люблячої дружиною, щоб її коханий був оточений ласкою і турботою. Але, одного разу відбувається загадкове вбивство молодої жінки.

Надія кидає всі свої справи і занурюється в розслідування. Нещодавно вона побувала на показі модного одягу, де познайомилася з Сонею. Нова знайома багато говорила про своє залицяльника, який подарував їй вражаючої кільце, і наобіцяв їй "золоті гори". Через деякий час, її мертве тіло виявляє поліція. На огляді місця злочину, Надя звертає увагу, що з руки вбитої пропало дорогоцінний кільце. Розслідуючи цю заплутану справу, героїня виходить на головного підозрюваного ...

Серіал Пірнальниця за перлами 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Пірнальниця за перлами » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пірнальниця за перлами 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пірнальниця за перлами всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пірнальниця за перлами онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пірнальниця за перлами (2018)