Знайду пару коханому (2021) всі серії

Мелодрама Знайду пару коханому (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
28 грудня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Знайду пару коханому (2021)»:

Надя – майстер приготування весільних тортів, ніжним смаком та незабутнім дизайном яких незмінно захоплюються клієнти. У цієї активної та енергійної жінки велике коло спілкування. Співробітниця закохана у свою справу. Талановита кондитерка має й інший дар. Вона справжнісінька сваха. Не всім це подобається. Декому здається, що зведення в будь-якій формі аморальне. Наприклад, колезі Надії на ім'я Вітя – суворому, неемоційному консерватору, якому чужі експерименти у всіх сферах життя. Цей працівник мітить на посаду головного технолога і хоче показати начальству, що наводить лад у колективі.

Одного разу він дізнається, що творець тортів ще й встигає поєднувати самотні серця і навіть допомагати їм доводити справу до шлюбу. Чоловік упевнений, що Надія – жінка із сумнівною репутацією і навіть шахрайка, яка від невміння влаштувати своє особисте життя дбає про інших. В обох кондитерів виникає взаємна ворожість. Принаймні так здається оточуючим. Героїня розуміє, що колеги накопичилися до неї претензії. Тоді схильна до авантюр Надя пропонує Віктору несподіване парі. У чому полягають його умови? Як складатимуться взаємини кондитерки та стриманого скептика?

Серіал Знайду пару коханому (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Знайду пару коханому (2021)» онлайн всі серії

  • 40
Серіал Знайду пару коханому (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Знайду пару коханому (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Знайду пару коханому (2021)