Чого хочуть жінки (2020) всі серії

Серіал мелодрама «Чого хочуть жінки (2020)»:

Надія - молода дівчина, що є психологом. Вона любить свою професію, тому що за допомогою своїх професійних навичок їй вдається допомагати численним людям. При цьому вона ставиться до кожного свого пацієнта з неймовірно величезною відповідальністю, будучи готовою зробити все можливе для вирішення їх проблем. Найчастіше до неї звертаються за допомогою близькі приятельки, які потребують психологічної допомоги. У таких випадках Надя неодмінно відкидає всі свої справи на другий план, щоб зуміти підтримати подруг у важку хвилину.

Незважаючи на таку відданість, чуйність і заповзятливість, дівчину можна назвати "шевцем без чобіт". Адже їй вдається вирішити присутні в житті подруг проблеми, в той час як в її власному житті є чимало проблем. Зокрема, вона не може влаштувати своє особисте життя. В останній період часу вона зустрічається з Романом, який є талановитим і перспективним телеведучим. Однак найголовнішою перешкодою до побудови спільного щастя є те, що цей чоловік перебуває у шлюбі з іншою жінкою...

Спочатку Роман запевняв Надю, що в недалекому майбутньому він, нарешті, вирішиться і розповість своїй дружині про їх зв'язки. Але час минав, а він зовсім і не збирався розповісти дружині правду і розлучитися з нею. У якийсь момент Надя усвідомлює все це і вирішує покінчити з цим романом. Через короткий період часу в її життя несподівано вривається привабливий молодий чоловік на ім'я Андрій, особистість якого в деякій мірі здається загадковою. Здається, тепер-то Надя, нарешті, знайде те жіноче щастя, про який вона так довго мріє. Але, поряд з появою нового залицяльника, в житті Наді з'являються численні проблеми...

Серіал Чого хочуть жінки (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Чого хочуть жінки (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Чого хочуть жінки (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чого хочуть жінки (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Чого хочуть жінки (2020)