У кожного свій обман (2020) всі серії

Мелодрама У кожного свій обман (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
6 квітня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «У кожного свій обман (2020)»:

У Лізи Лапшиної і в кар'єрі, і в особистому житті все гармонійно. Вона працює лікарем-гінекологом в клініці, де допомагає матерям знайти своє жіноче щастя. У сім'ї з чоловіком Олексієм теж панує любов і взаєморозуміння. От тільки одного не вистачає щасливої родини - дитини. У Лізи вроджений порок серця, тому лікарі забороняють їй вагітніти. Вона дуже любить дітей, і тепер всю свою любов віддає чужим новонародженим діткам. У клініці їй доручають відповідальний пост, і Лапшина з головою занурюється в роботу, але в особистому житті у неї з'являються проблеми.

Чоловік займається власним бізнесом і часто вирушає у відрядження. Але останній раз він занадто затримався. А незабаром поліція повідомила дружині, що автомобіль чоловіка було знайдено в річці, але трупа всередині не було. Він кудись безслідно зник. Крім того, з'являється незнайомка і заявляє, що вагітна від Олексія. Жінка хоче зробити аборт. Ліза ніяк не може цього допустити. У неї з'являється можливість мати дитину від коханої людини, нехай навіть від іншої жінки. Вона вирішується заплатити великі гроші, щоб зберегти малюка коханки чоловіка, але вплутується в гру, де у кожного з героїв своя правда і своя брехня.

Серіал У кожного свій обман (2020) 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «У кожного свій обман (2020)» онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал У кожного свій обман (2020) 12 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал У кожного свій обман (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися У кожного свій обман (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » У кожного свій обман (2020)