Блюз для вересня

Мелодрама Блюз для вересня  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
21 октября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
91 мин.

Фільм мелодрама «Блюз для вересня »:

Наталія Ісаєва чарівна самотня жінка, яка всіляко намагається скрасити своє життя. Вона бере активну участь у житті улюбленої хрещениці і працює волонтерів у собачому притулку. Одного разу вона мимоволі стає свідком нещасного випадку. На її очах автомобіль збиває дворового пса, і жінка кидається рятувати бідолаху. Саме в той момент у ветеринарній клініці, куди вона привозить собаку, героїня зустрічає свою першу любов і однокласника Олега. Вона завжди пам'ятала, що в школі Олежик був відмінником і мріяв про вступ до консерваторії, але в підсумку став ветеринаром.

Але саме дивне, що він пристрастився до алкоголю. Він не так давно розійшовся, а тепер всі зароблені гроші віддає дружині, на виховання сина, а сам живе в клініці. Незабаром власнику набридає безпробудне пияцтво підлеглого, і він звільняє його. Наташа знаходить його на вулиці і забирає до себе додому. Так у її невеликій квартирі живе не тільки бездомний пес, але такий же однокласник. І хоч жаліслива Ната відчуває вперше за довгий час себе неймовірно щасливою, для її матері це вже стає останньою краплею терпіння. Вона не бажає, щоб її житлоплощу перетворювалася в гуртожиток для бездомних тварин і сумнівних особистостей.

Дивитися фільм «Блюз для вересня » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Блюз для вересня онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Блюз для вересня дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Блюз для вересня онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Блюз для вересня (2017)