Виховання і вигул собак і чоловіків

Мелодрама Виховання і вигул собак і чоловіків  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
6 октября 2017
Країна:
Россия, Украина, Польша
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
90 мин.

Фільм мелодрама «Виховання і вигул собак і чоловіків »:

Красуня Соня чарівна дівчина, яка працює ветеринаром. Вона дуже любить свою професію і цілком опановує нею, ставши професіоналом. А от на особистому терені повний штиль. Героїні катастрофічно не везе з чоловіками. Після декількох гірких розчарувань у відносинах, вона остаточно вирішила для себе, що милі вихованці набагато приємніше, ніж спілкування з представниками сильної статі. Що приносить лише засмучення. Одного разу несподівана сутичка на роботі, змушує її звільнитися, і тепер молода жінка заробляє на життя вигулом собак. На тлі несприятливого періоду в житті Соні, обдарований і перспективний спортсмен Артем, також переживає не кращі часи.

Хлопець ніяк не може відновиться після травми. Але не тільки цей факт гризе його. Його взаємовідносини з чарівною нареченою остаточно зайшли в глухий кут. Самозакохана особа ніяк не хоче змінюватися. Юнак робить ще один крок назустріч і дарує Юлі маленького цуценя, щоб навчити піклуватися для початку, хоча б про тварину. Але кохану ображає цей подарунок, і вона оголошує стала нареченому, що йде до батьків. Тепер молодому чоловікові самому доведеться подбати про собаку. Але якби не цей випадок, він ніколи б не зустрівся з Сонечкою, в яку став поступово закохуватися.

Дивитися фільм «Виховання і вигул собак і чоловіків » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Виховання і вигул собак і чоловіків онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Виховання і вигул собак і чоловіків дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Виховання і вигул собак і чоловіків онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Виховання і вигул собак і чоловіків (2017)