Кохання без зайвих слів всі серії

Мелодрама Кохання без зайвих слів  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
21 декабря 2013
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, мелодрама «Кохання без зайвих слів »:

Головна героїня мелодраматичного фільму чарівна дівчина Ганнуся, яку природа обдарувала яскравої зовнішності, струнким станом. Вона настільки хороша, що на неї звертають увагу всі оточуючі, зокрема виділяють з натовпу представники сильної статі. Здавалося, така увага з боку чоловіків полестила б будь-якій жінці, але Аня вважала, навпаки. Їй просто хотілося простого жіночого щастя з одним і єдиним, який буде любити і піклуватися. Неприємності Анни починаються з того дня, як її запримітив місцевий олігарх Павло Столбов.

Він завжди цікавий і успішний вміє добиватися своєї мети у всіх починаннях. І тепер, після знайомства з чарівною чаровницей бізнесмен остаточно втратив спокій, мріючи бачити поруч із собою в якості дружини. Але вже обвенчанная наречена і любить свого нареченого Вадима. Ця обставина нітрохи не збентежило впевненого в собі підприємця. Останній задумав підступну інтригу щодо усунення суперника, який за сценарієм сяде у в'язницю на довгий термін. І тільки одне може врятувати коханого від незавидної долі провести багато років у колонії суворого режиму, це згода Ані вийти заміж за Столбова.

Серіал Кохання без зайвих слів 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Кохання без зайвих слів » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кохання без зайвих слів 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кохання без зайвих слів всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання без зайвих слів онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохання без зайвих слів (2013)