Будинок сплячих красунь всі серії

Мелодрама Будинок сплячих красунь  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
6 сентября 2014
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Серіал мелодрама «Будинок сплячих красунь »:

В старовинному і обветшавшем від часу особняку, обставленій дивовижною антикварної і різьбленими меблями, живе нестандартне сімейство. Серед мешканок сім'ї немає чоловіків, а чотири покоління жінок носять одне і те ж по батькові прапрадіда, який вважався єдиним гідним чоловіком у всьому роду. Нещасне існування жіночої половини цього древа вже стало звичним для родичок, тому вони давно перестали на що сподівається і чекати. Ту ж сірість і безвихідь вони пророкують і самої молодшої представниці красуні Марині. Дівчина неймовірно гарна собою, але при цьому скромна і замкнута в собі.

Нещодавно їй виповнилося 23 роки, але вона і не пізнала кохання, захоплення, пристрасті, хоча мріяла про це. Вона дуже любить читати і в своїх мріях не раз уявляла собі, що зустрічає коханого принца, який відвезе її далеко з цього похмурого будинку. Їй так хотілося, що її райдужні і заповітні надії один раз здійснилися і вона змогла б розірвати це порочне коло бабусиної «полону». Невже Марині судилося, як і її родичів животіти до кінця її днів у цій нудьзі і не пізнати радості простого жіночого щастя, а доведеться продовжити сумну долю?!

Серіал Будинок сплячих красунь 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Будинок сплячих красунь » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Будинок сплячих красунь 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Будинок сплячих красунь всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Будинок сплячих красунь онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Будинок сплячих красунь (2014)